Alle kinderen vanaf 2 jaar tot 9 jaar kunnen bij ons terecht voor de lessen Basisvorming Muziek. Kijk in onderstaande lijst voor een overzicht van de mogelijkheden. De lessen worden gegeven bij Pietermaai Art Space. Vul voor een proefles het inschrijfformulier in.

Ben je ouder dan 8 jaar? Ook dan kun je bij ons terecht voor onder andere theorie-, piano-, blokfluit-, en gitaarlessen. Kijk voor meer informatie bij muziekles of neem contact met ons op via info@do-re-music.com

Muziek op schoot

peutermuziek en -dans voor kinderen van 2 en 3 jaar

Peutermuziek en -dans voor kinderen van 2 en 3 jaarDe eerste kennismaking met muziek en dans voor de allerkleinsten. In deze les komen alle aspecten van muziek spelenderwijs aan bod. We zingen, maken muziek, luisteren naar muziek, bewegen op muziek en maken we zelfs al een beetje kennis met muzieknotatie, dit allemaal vanuit de eigen belevingswereld. Fantasie en ruimte staan centraal. Ouders/verzorgers doen tijdens deze les actief mee.

Dinsdag 16.00u – 16.45u 
Nafl 50,- per maand


Kidsmusic I

muzikale basisvorming voor kinderen van 4 tot 6 jaar
Basisschool groep 1&2

Muzikale basisvorming voor kinderen van 4 tot 6 jaar

Wekelijks wordt zelf muziek gemaakt, naar muziek geluisterd, gezongen en bewogen op muziek. De leerlingen maken op een speelse manier kennis met muziek van over de hele wereld! Popmuziek, kindermuziek, wereldmuziek, maar ook klassieke muziek komen aan bod. Regelmatig is er een speciale les waarin een nieuw instrument centraal staat die door een gastdocent wordt gedemonstreerd. Uiteraard mogen de kinderen zelf ook proberen!

Donderdag 14.45u – 15.30u
Nafl 50,- per maand


Kidsmusic II

muzikale basisvorming voor kinderen van 6 tot 8 jaar
Basisschool groep 3&4

Muzikale basisvorming voor kinderen van 6 tot 8 jaar

Weet je nog niet welk muziekinstrument je later wilt bespelen, maar wel dat je muziek maken heel leuk vindt om te doen? Wekelijks maken we samen muziek, leer je op een speelse manier noten lezen en maak je kennis met allerlei verschillende soorten muziek! Net als bij KidsMusic I komt er regelmatig een gastmuzikant in de klas, die zijn instrument aan de leerlingen laat zien. De leerlingen komen in aanraking met verschillende instrumenten, zodat zij op deze manier geïnspireerd worden om zelf een instrument te gaan bespelen.

Donderdag 15.30u – 16.15u
Nafl 50,- per maand